Totaalonderhoud

Onderhoudscheck: de APK voor uw huis

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook als het gaat om het houtwerk aan uw woning. Met tijdig onderhoud voorkomt u dat kosten uit de hand lopen. Maar hoe bepaalt u wanneer het tijd is voor onderhoudswerk? Daar helpen wij u graag een handje bij, met onze OnderhoudsCheck.

en soort APK voor uw huis, die als volgt in z’n werk gaat:

U vult het online antwoordformulier in en klikt op ‘verzenden’. Wij bellen u om een afspraak te maken, desgewenst ’s avonds.

Onze expert komt op de afgesproken dag en tijd langs om aan de hand van een checklist uw houtwerk grondig te inspecteren. Daarbij wordt professionele apparatuur gebruikt, bijvoorbeeld om het houtvocht in de constructie te meten. Als de Check uitwijst dat onderhoudswerkzaamheden vereist zijn, krijgt u daarvoor een scherpe offerte.

Een stukje extra! Wat de uitvoering van de werkzaamheden betreft beperken wij ons niet tot het schilderwerk. We hebben bijvoorbeeld ook de beschikking over vakmensen die vakkundig nieuwe dorpels of kozijnen kunnen plaatsen als dat in uw geval nodig is. Ook voor reparatie aan goten, dakbedekkingen, glasbewassing en schoonmaken dakgoten heeft u bij De Weerd Schilders aan één loket genoeg.

Uw woning of bedrijfspand, klaar voor de winter

Een perfect geschilderd huis, jaar na jaar!

Vrijblijvende prijsopgaaf opvragen